Nieuws Vrijheidsondernemer haalt vrouwen uit de ratrace

Vrijheidsondernemer haalt vrouwen uit de ratrace

Vrijheidsondernemer haalt vrouwen uit de ratrace

BRECHT – Rika Vermeiren (27) wil met haar zaak Missionbyrika vrouwen die vast zitten in de ratrace en meer uit hun leven willen halen, voorthelpen. Dat doet ze onder meer via online trainingen.

Met Missionbyrika creëert Rika Vermeiren, die zelf na jaren zoeken en overleven in loondienst het roer omgooide, bewustzijn omtrent de maakbaarheid van iemands levensstijl. “Het is tijd om echt te gaan leven en komaf te maken met het maatschappelijke verwachtingspatroon van constant werken en vier weken vakantie per jaar.”

Rika Vermeiren omschrijft zichzelf als een vrijheidsondernemer. “Ik help ambitieuze vrouwen met het maken van gedurfde keuzes op weg naar een vrijer leven op je eigen voorwaarden.” Ze gebruikt daarvoor een wekelijkse podcast, een instagramkanaal, e-books en online cursussen.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.