Nieuws Antwerpen Vrouwelijk ondernemerstalent gezocht

Vrouwelijk ondernemerstalent gezocht

Laurentine Van Landeghem, de Belofte van het Jaar 2015

Vrouwelijk ondernemerstalent gezocht

Laurentine Van Landeghem, de Belofte van het Jaar 2015

Laurentine Van Landeghem, de Belofte van het Jaar 2015

Met de WOMED Award bekronen Markant vzw en UNIZO vrouwelijk ondernemerstalent. Hiervoor krijgen ze de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Kandidaten kunnen zich voor 13 november 2016 inschrijven voor dé onderneemster of dé Belofte van het jaar. Deelnemen betekent sowieso een mooie boost voor de onderneemster en haar zaak.

WOMED Award staat voor Women in Enterprise and Development. De prijs wordt al voor de 18de keer uitgereikt. De prestigieuze award gaat naar vrouwelijke ondernemers die op succesvolle wijze minstens vijf jaar in hoofdberoep een eigen onderneming runnen. Naast ambitieus en innovatief ondernemerschap worden ook  maatschappelijk inzet en betrokkenheid hoog gewaardeerd. Eerder werd de award o.a. al gewonnen door Nathalie Sintobin, Gratienne Sioncke, Daphné Aers, Ann Vancoillie, Daniëlle Vanwesenbeeck,…

De prijs van de Belofte is er voor beloftevolle onderneemsters die minimum twee en maximum vijf jaar een eigen zaak hebben. Zo werd de Antwerpse Laurentine Van Landeghem van Clouds of Fashion vorig jaar uitgeroepen tot de Belofte van het jaar.

Op 8 maart 2017 worden de prijzen uitgereikt in bijzijn van Koningin Mathilde. ‘Made in’ is partner van de WOMED Award en zetelt in de jury. Meer info over de deelnamecriteria vind je hier.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.