Nieuws Antwerpen Walter Beukeleirs commercieel directeur bij Drukkerij De Bie

Walter Beukeleirs commercieel directeur bij Drukkerij De Bie

Walter Beukeleirs commercieel directeur bij Drukkerij De Bie

walterWalter Beukeleirs is benoemd tot commercieel directeur bij de Drukkerij De Bie in Duffel.  Hij werkt al meer dan 35 jaar in de sector en bouwde in dit opzicht verscheidene fusies en integratie-operaties uit.

Met zijn ervaring in de verkoop, in de productie en in change management is het er Walter Beukeleirs om te doen het merk De Bie een solide toekomst mee te geven.”De groei-ambities binnen Drukkerij De Bie creëren voor Walter in dit opzicht de nodige ruimte en uitdaging”, zegt zaakvoerder Bart De Bie.

Het familiebedrijf De Bie  stelt zoawat 50 mensen tewerk.  Drukkerij De Bie heeft een sterke reputatie. In de brede regio staat de onderneming vooral bekend voor haar hoge kwaliteitsdrukwerk. Het afgeleverde product is net zo goed als perfecte foto’s, heet het. “Wij moderniseren ons machinepark permanent, waarbij wij altijd absolute prioriteit geven aan high performance. Het moet uitermate goed zijn. Wij hebben in dit opzicht lange tijd samengewerkt met de grafische divisie van Kodak en onze systemen onafgebroken geperfectioneerd. Tot je drukwerk effectief niet meer kunt onderscheiden van heuse foto’s,”  stelt Bart De Bie.

De overname enkele tijd terug van Stockmans Kalenders  met oa zijn B2B kalenders was in dit opzicht . een diversificatiemogelijkheid die de groep mee vooruithelpt in het digitale tijdperk. “Wij blijven 100% geloven in de toekomst van het gedrukte medium maar wij willen toch ook de link leggen naar de nieuwe mediatoepassingen. Dit kan rechtstreeks zijn via het product zelf of ook via speciaal database gestuurde app’s. Hiervoor richtten we ons eigen platform voor communicatiebureaus op, welke de link legt tussen print en web en vice-versa,  – www.proppolis.net”

Drukkerij De Bie werkt nagenoeg voor 60% voor communicatiebureaus. Het saldo van het orderboek gaat naar kleine firma’s, KMO’s en grote ondernemingen.

 

Foto: Walter Beukeleirs en Bart De Bie.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.