Nieuws Antwerpen We Invest opent eerste Vlaamse vastgoedkantoor in Antwerpen

We Invest opent eerste Vlaamse vastgoedkantoor in Antwerpen

We Invest opent eerste Vlaamse vastgoedkantoor in Antwerpen

In de Zuidwijk van Antwerpen, op de Jan van Gentstraat opent We Invest, Belgische vastgoed scale-up, zijn nieuwste vastgoedkantoor. Niet zomaar een nieuwe locatie, wel het allereerste We Invest-kantoor in het Vlaamse straatbeeld.

Na Brussel wil We Invest nu ook Vlaanderen veroveren. Het vastgoedkantoor is volop aan het rekruteren en stelt zich als doel om een omzet van 700.000 euro te realiseren in het eerste jaar. Sarah Tempelaere is als kersvers bestuurder van het kantoor verantwoordelijk voor het dagelijks management en de rekrutering.

“Ik ben blij dat ik mijn 15 jaar ervaring in de immobiliënsector nu kan inzetten voor We Invest in Antwerpen. Een dynamische vastgoedmarkt zoals de Antwerpse past perfect bij het digitale en innovatieve model waar We Invest voor staat. Wij zijn klaar voor Antwerpen, en vice versa. Op dit moment zijn er al 40 panden in portefeuille, onder andere komende van nieuwbouwprojectontwikkelaars zoals Woonplanners uit Edegem. Bedoeling is uiteraard ook om verdere duurzame partnerships met Antwerpse projectontwikkelaars en bouwpromotoren uit te bouwen.”

Sterke cijfers

Eerder dit jaar haalde We Invest 4,5 miljoen euro op, met de concrete ambitie een dertigtal vastgoedkantoren te openen op de Vlaamse markt. 65% van het totaal aantal Belgische vastgoedtransacties vindt plaats in Vlaanderen, reden genoeg voor We Invest om zich daar met name te profileren. In 2020 kende het bedrijf nog een omzetgroei van 95%, en dat met een netwerk van vastgoedkantoren dat zich toen enkel in Brussel en Wallonië bevond.

Raphaël Mathieu, ceo van We Invest: ‘We blijven verder vastgoedprofessionals rekruteren op de Vlaamse markt die een We Invest-kantoor willen openen. Een We Invest-vastgoedkantoor kan in 2-3 jaar realiseren wat anderen pas na 5 à 10 jaar tijd waarmaken. We Invest is immers niet zomaar een vastgoedfranchisegever. We zijn een proptech-bedrijf en streven ernaar om transacties van residentieel vastgoed verregaand te digitaliseren en zo te vergemakkelijken en efficiënter te maken. Daarnaast willen we de markt transparanter maken met behulp van data en digitale innovatie.’ 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.