Nieuws Antwerpen Webfleet Solutions breidt uit in Centraal- en Oost-Europa

Webfleet Solutions breidt uit in Centraal- en Oost-Europa

Webfleet Solutions breidt uit in Centraal- en Oost-Europa

Webfleet Solutions, de Kontichse dochteronderneming van Bridgestone, zal voortaan ook vanuit Boedapest oplossingen en diensten aanbieden die tegemoetkomen aan de behoeften van lokale bedrijven met wagenparken. Als eerste stap is het bekroonde platform voor wagenparkbeheer WEBFLEET nu verkrijgbaar in de Hongaarse taal. De oplossing biedt daarnaast integratie met HU-GO, het Hongaarse systeem voor elektronische tolheffing.

Webfleet Solutions is één van ’s werelds toonaangevende aanbieders van telematica-oplossingen, gewijd aan wagenparkbeheer, voertuigtelematica en aangesloten autodiensten. Hun platform WEBFLEET helpt bedrijven van elke omvang om de prestaties van voertuigen te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de gehele efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 50.000 klanten en levert diensten aan automobilisten in meer dan 100 landen. Daar komt nu dus ook Hongarije bij.

“Het merendeel van al het goederenverkeer vindt in Hongarije plaats op de weg. Dit is mede te danken aan de goed ontwikkelde infrastructuur in de regio”, zegt Taco van der Leij, vicepresident van Webfleet Solutions Europe. “Als marktleider in verbonden transportoplossingen hebben we er vertrouwen in dat klanten in Hongarije baat zullen hebben bij onze telematica-technologie.”

Het betreden van de Hongaarse markt markeert het begin van de wereldwijde groeiplannen van Webfleet Solutions. Het bedrijf uit Kontich wil verder ook in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië actief worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.