Nieuws Antwerpen Webshop Trustmark komt Antwerpse markt op

Webshop Trustmark komt Antwerpse markt op

Webshop Trustmark komt Antwerpse markt op

e-shopWinkelen op het internet is niet altijd zonder risico. Je weet niet direct in hoeverre betalingen veilig zijn, of de privacy gegarandeerd is en of je effectief ook een afkoelingsperiode hebt om producten eventueel terug te sturen. Vandaar ook het belang van keuringsinstanties. De Nederlanders van Webshop Keurmerk zijn sinds kort ook actief op de Antwerpse markt.

We hadden eerder al het Be Commerce Trust Label, het Unizo e-commercelabel en Safe Shops. Die volgen elk voor zich de ontwikkelingen op bij de e-shops. Ze willen de consumenten daarbij bepaalde garanties geven. Sinds kort is ook de Webshop Trustmark actief in België. Webshop Keurmerk, dat sinds kort Webshop Trustmark heet, is het grootste keurmerk in Nederland en hard op weg het grootste onafhankelijke keurmerk ter wereld te worden. Duizenden winkels hebben zich aangesloten bij het keurmerk dat een groot vertrouwen geniet bij de consument.

Het Webshop Keurmerk heeft gemerkt dat er steeds meer behoefte is aan een keurmerk en ondersteuning in andere landen en vooral in België. Om die reden is besloten dat Webshop Keurmerk onder de naam Webshop Trustmark wereldwijd zal gaan opereren. Op korte termijn zal Webshop Trustmark in veel Europese en andere landen worden geïntroduceerd.

Als eerste land is Webshop Trustmark in België gelanceerd. Een aantal winkels hebben zich reeds aangemeld voor een keuring en toelating bij het Belgische Webshop Trustmark en worden geactiveerd zodra aan alle vereisten is voldaan.

Webshop Keurmerk/Trustmark is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij Webshop Trustmark aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van het Trustmark. Webshop Trustmark wil consumenten beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De aanmeldingen en eventuele klachten worden behandeld door juristen in alle landen. Daarnaast worden winkels periodiek gecontroleerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.