Nieuws Antwerpen Weddingplanner start kledinglijn voor bruidsmeisjes en trouwgasten

Weddingplanner start kledinglijn voor bruidsmeisjes en trouwgasten

Weddingplanner start kledinglijn voor bruidsmeisjes en trouwgasten

De Antwerpse Aude François, als weddingplanner gekend als The Beloved Nomad, lanceert onder de naam Zâne-Zâne haar eigen kledinglijn voor bruidsmeisjes en trouwgasten. De eerste collectie bestaat uit kleren in multi-inzetbare kleuren die vooral ieder huidtype complimenteren en comfortabel zijn voor alle soorten lichaamstypes.

Voor huwelijksparen is het coronatijdperk allesbehalve gunstig geweest. Een heel jaar lang werden trouwfeesten door verschillende redenen vaak geannuleerd of verschoven. Toch trekt het trouwseizoen zich nu volledig op gang. Hoog tijd dus om daar op in te spelen volgens Aude François, die als weddingplanner nu ook haar eigen kledinglijn voor bruidsmeisjes en trouwgasten lanceert. Dat doet ze onder de naam Zâne-Zâne.

“Ik vind het superleuk om de bruidsmeisjes in éénzelfde kleurenpalet te zien maar er is één groot probleem. Eén model is niet altijd geschikt voor elk lichaamstype. Dus wat gebeurt er vaak? Oncomfortabele bruidsmeisjes”, vertelt de Zâne-Zâne oprichtster. “Daarom lanceer ik met trots mijn eigen lijn voor de bridesmaids-to be: Zâne-Zâne. 6 verschillende modellen in matchende kleuren, zodat iedere vrouw iets vindt waarin ze zich goed voelt en er stralend uitziet!”

De eerste modellen zijn er in het waterblauw, goud beige, goud met glitters, pastelroze, perzik-champagne en warm roze. De kleren kunnen ook zonder probleem op een communiefeest, tuinfeest of apero gedragen worden. “Ik wil dat de bruidsmeisjes en suitegasten een jurk of jumpsuit kiezen waarin ze zich goed voelen. Dan wordt de dag alleen maar mooier”, besluit Aude.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.