Nieuws Antwerpen Wegen van Walter Van Mechelen en Gosselin scheiden

Wegen van Walter Van Mechelen en Gosselin scheiden

Wegen van Walter Van Mechelen en Gosselin scheiden

ANTWERPEN – Er komt een einde aan de samenwerking tussen Gosselin Group en Walter Van Mechelen. Dat heeft de directie van het logistieke bedrijf, onder leiding van ceo Marc Smet en Dirk Vanhoutteghem, beslist.

Walter Van Mechelen was 9 jaar actief bij Gosselin Group. Het voorbije jaar was hij meer gericht op de externe belangenverdediging van de groep in verschillende beroepsfederaties.

“Met de uitbreiding van de magazijnen en de containerterminal langs het Albertkanaal en de recente toetreding in de haven via de concessie aan het 4de havendok, spitst de Gosselin Group zich meer en meer toe op het aanbieden van totaaloplossingen in de logistieke keten voor haar klanten. Dit doen we mede door strategische allianties en partnerships in de haven en langs het Albertkanaal”, klinkt het bij de directie. “We danken Walter om jarenlange zijn expertise ter beschikking te stellen.”

Veel recente managementwijzigingen

Gosselin werd in 1930 opgericht en telt vandaag meer dan 800 werknemers die meer dan 300 miljoen euro omzet genereren. Het bedrijf heeft 56 kantoren in 34 landen en is sterk vertegenwoordigd in Europa, Oost-Europa, Rusland, de Caucasus, Centraal Azië en China. De Gosselin Group bestaat uit de divisies Gosselin Mobility en Gosselin Logistics.

Het voorbije jaar waren er al wat wijzigingen in de managementstructuur bij Gosselin:

De functie van Walter Van Mechelen, als Voorzitter van Alfaport, zal op het einde van november worden overgedragen aan zijn opvolger.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.