Nieuws Antwerpen Wellness Sleep opent nieuwe showroom

Wellness Sleep opent nieuwe showroom

Wellness Sleep opent nieuwe showroom

slaapWellness Sleep is een bekende beddenwinkel langs de Lierse Ring in Emblem. Door die sterke reputatie komen veel klanten tot ver uit de regio afgezakt naar het Antwerpse. De showroom van Wellness Sleep steekt vanaf dit weekend helemaal in het nieuw.

Luc Hillen startte de winkel zo’n vijf jaar geleden op, samen met zijn vrouw Els Goormans. In enkele jaren tijd groeide de zaak uit tot een icoon in de brede omgeving. Luc Hillen stelt onderhand vijf mensen tewerk en werkte verleden jaar een omzet bijeen van liefst 1 miljoen euro.

In functie van de heropening zetten beide exploitanten alles op “droog slapen.” “Een van de geheime wapens om gezond en heerlijk te slapen”, zegt zaakvoerder Luc Hillen. “Wist je dat je ‘s nachts gemiddeld 0,5 liter vocht verliest? Vooral door zweten. En dat doen we allemaal. Dat zorgt ’s morgens voor stramme spieren. Bij Wellness Sleep maken wij er alvast een punt van om klanten te adviseren over hoe gezond, ergonomisch en droog te slapen.”

“Natuurlijke bedproducten zoals wol en dons garanderen dat je elke morgen wakker wordt in heerlijk droge lakens”, weet Els Goormans. “Allergievrije producten isoleren én staan garant voor een snelle afvoer van het vocht.”

Ondertussen neemt 1 op de 6 Vlamingen slaappillen. “In een samenleving waarin deze trend oprukt, wint kwaliteitsvol en eerlijk slaapadvies aan belang,” stelt Luc Hillen. “Zeker voor mensen met reuma en artrose kunnen wij heel wat betekenen.”

Zaterdag gaat de vernieuwde showroom open. Geïnteresseerde klanten kunnen dan de volledig nieuwe collectie komen bekijken.

Foto: Tweede van rechts, Luc Hillen. Tweede van links Els Goormans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.