Nieuws Antwerpen Werknemers Foreach kiezen voortaan zelf werktijd en -locatie

Werknemers Foreach kiezen voortaan zelf werktijd en -locatie

Werknemers Foreach kiezen voortaan zelf werktijd en -locatie

MERKSEM/MECHELEN – Softwarebedrijf Foreach gaat ook na de coronacrisis haar werknemers volledig vrij laten beslissen welke tijd en plaatst het beste past bij hun werk van die dag. “Tijdens de lockdown werd duidelijk dat ook vanop afstand onze teams goed kunnen samenwerken.” vertelt Jan Nuyens, ceo van Foreach.

Door de gezondheidscrisis moesten ook de werknemers van Foreach noodgedwongen van thuis uit werken. Nu wil het softwarebedrijf, dat platformen op maat bouwt, die flexibele samenwerking behouden in de toekomst. Voortaan zullen de werknemers via ‘ForeachFlex’ zelf, op basis van hun werk die dag, kunnen kiezen waar en hoelang ze werken.

“Met ForeachFlex vertrouwen we onze collega’s de verantwoordelijkheid toe om hun werktijd en -locatie naar eigen inzicht te organiseren, zolang dit de samenwerking met elkaar en met klanten ondersteunt. We hopen zo dat de momenten die we samen op één locatie zitten, gebruikt worden om echt samen te werken en waarde te creëren”, vertelt Jan Nuyens, ceo van Foreach.

Foreach wil via een flexibele samenwerking zorgen voor een betere work-life balans en meer efficiëntie tijdens focuswerk. “Als je van plan bent om de hele dag alleen en gefocust te werken, blijf dan gerust thuiswerken. Als je een brainstorm hebt met je collega’s, kom dan samen naar kantoor”, besluit Nuyens.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.