Nieuws Antwerpen Werminval uit Merksem bereikt historische mijlpaal

Werminval uit Merksem bereikt historische mijlpaal

Werminval uit Merksem bereikt historische mijlpaal

MERKSEM – Maatwerkbedrijf Werminval kende de voorbije jaren een sterke groei en moest op zoek naar gemotiveerde en onderlegde medewerkers. Net zoals voor vele bedrijven is dat een grote uitdaging. Na een geslaagde jobdag wordt met Mathias als 500ste medewerker een mijlpaal gevierd.

De brede waaier aan ondersteunende activiteiten van het Merksems maatwerkbedrijf is voor veel bedrijven een grote toegevoegde waarde op hun kernactiviteiten. Het werk van de medewerkers, die dag na dag hun grenzen verleggen, leunt bovendien steeds meer aan bij het reguliere arbeidscircuit.

Jonny Coulon, directeur van Werminval: “We kenden de afgelopen jaren een groei van meer dan 40%. Enerzijds is die te danken aan de samensmelting met WAG in 2014, maar anderzijds groeiden we ook organisch, wat ons nu een belangrijke speler binnen het Antwerpse bedrijfsleven maakt. Onze 500ste werknemer is dan ook een historische mijlpaal in de geschiedenis van Werminval dat volgend jaar zijn 60-jarig bestaan viert.”

Succesvolle jobdag

Die 500ste medewerker is Mathias, die aan de slag ging bij de groendienst van Werminval. Mathias werd opgemerkt tijdens de jobdag die onlangs door Werminval werd georganiseerd samen met VDAB en GTB. Deze jobdag bood geïnteresseerde werkzoekenden de kans om Werminval en al zijn afdelingen te leren kennen. Ook hadden de medewerkers meteen een gesprek met alle bezoekers, waarna er meer dan 80 potentiële collega’s opnieuw werden uitgenodigd.

De eerste ervaringen zijn alvast positief. Mathias heeft een goede band met de 2 teamleaders met wie hij tot nu toe mocht samenwerken. “Mathias weerspiegelt voor mij onze spirit: hartverwarmend, energiek, sociaal en bereid om te werken, met veel trots, de gezonde dosis humor en zelfrelativering”, aldus Jonny Coulon.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.