Nieuws Antwerpen Wesley Casteleyn beste uitzendkracht van Synergie in bouw

Wesley Casteleyn beste uitzendkracht van Synergie in bouw

Wesley Casteleyn beste uitzendkracht van Synergie in bouw

wesleyWesley Casteleyn is door het interimkantoor Synergie bekroond tot “de uitzendkracht met de beste prestaties in de bouwsector.” Wesley Casteleyn werkt bij het bouwbedrijf Van Laere in Zwijndrecht. Robbie Van Bers uit Wuustwezel werkt bij Fingo in Malle en werd vierde in het algemene klassement.

Naar jaarlijkse traditie organiseert Synergie de wedstrijd “Uitzendkracht van het jaar”. Gedurende het hele jaar 2013 konden meer dan 50 vestigingen met een lekkere attentie naar klanten trekken, om gemotiveerde uitzendkrachten te bedanken en hen de titel “Uitzendkracht van de maand” te bezorgen. Van alle uitzendkrachten van de maand, werden er 20 genomineerd voor de strijd naar de titel “Uitzendkracht van 2013”.

Via onze website www.synergiejobs.be kon iedereen in januari een hele maand stemmen op de 20 kandidaten. De vijf kandidaten met de meeste stemmen achter hun naam werden finalist.

De medewerkers van Synergie zijn de vijf winnaars persoonlijk gaan feliciteren op de werkvloer. Daarnaast werd ook Wesley Casteleyn, de uitzendkracht bouw met de beste prestaties in 2013, gehuldigd. Hij werkt al een hele tijd als uitzendkracht bij het bouwbedrijf Van Laere in Zwijndrecht.

De ultieme winnaar van de wedstrijd “Uitzendkracht van 2013” is Lies Vanoverberghe (28) uit Roeselare, tewerkgesteld bij Muylle Facon, fabrikant van coatings, waterdichtingsproducten, kits en andere bouwchemische producten in Izegem. Door haar gedrevenheid en engagement, is Lies niet alleen een geliefde collega, maar kreeg ze onlangs ook een vast contract bij Muylle Facon. De titel ‘Uitzendkracht van 2013’ zorgt voor een ideale afsluiter als uitzendkracht bij Synergie.

De tweede plaats is voor Thomas Cammaert (25) uit Bornem, tewerkgesteld bij VF Europe in Bornem.

Jitse Goyens (19) uit Bree, bij Veldeman Bedding in Opglabbeek, sleept de bronzen medaille in de wacht.

Robbie Van Bers (29) uit Wuustwezel, werkt via Synergie bij Fingo in Malle en staat op de vierde plaats.

Ten slotte is de vijfde plaats voor Chantal Altrée (40) uit Fléron. Zij is door Synergie tewerkgesteld bij CMI Group in Seraing.

Zeven jaar op rij zocht Synergie naar de “Uitzendkracht van het jaar”. Het belang van uitzendarbeid zal de komende jaren alleen maar toenemen. Met deze wedstrijd wil Synergie dit dan ook blijven benadrukken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.