Nieuws Antwerpen West-Vlaamse ondernemers openen nicheclinic in Antwerpse regio

West-Vlaamse ondernemers openen nicheclinic in Antwerpse regio

West-Vlaamse ondernemers openen nicheclinic in Antwerpse regio

Taboes rond esthetische ingrepen doorbreken en simultaan de misverstanden rond het topic de wereld uithelpen. Dat is het doel van de West-Vlaamse ondernemers Bram Biesbrouck en Chris Cambré. Samen hebben ze Anovo opgericht, een nicheclinic in Hooglede gespecialiseerd in regeneratieve en esthetische behandelingen. Zopas werd ook een nieuwe vestiging in Stabroek geopend.

“Je gezond voelen is een evidentie. Voel je je ziek, dan consulteer je een dokter. Wil je er goed uitzien, dan ga je naar de kapper. Ook esthetische ingrepen komen steeds vaker voor, al heerst er daar nog een taboe bij de conservatieve Vlaming”, vertelt Bram, die tot voor kort een eigen tuinbouwbedrijf had. “Dat taboe willen we doorbreken.”

Anovo biedt onder meer behandelingen tegen haaruitval aan, diverse gezichtsbehandelingen of ingrepen in functie van huidversteviging en huidverbetering. Ook inside behandelingen met vitamine-infusen en DNA-analyse behoren tot het aanbod.

De natuur helpen

Chris Cambré, die dokter is en onder meer als spoedarts in AZ Sint-Andries werkt, is gespecialiseerd in PRP-behandelingen. Dat is een procedé waarbij eigen bloedplaatjes en plasma geïnjecteerd worden, om er jonger uit te zien.

“We kiezen er voor om ver weg te blijven van de ‘plastiek’ fake industrie”, zegt Chris Cambré. “Wat we doen is de natuur een handje helpen door het verouderingsproces af te remmen. Veel uiterlijke ouderdomskenmerken zijn immers prima te verhelpen. Al blijft het uiteraard louter om esthetische ingrepen gaan, die strikt genomen geen medisch doel hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.