Nieuws Antwerpen Westlease klopt aan bij Touring Glass

Westlease klopt aan bij Touring Glass

Westlease klopt aan bij Touring Glass

touringglassAutoglasspecialist Touring Glass uit Schelle heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Westlease, een onafhankelijke Belgische leasingmaatschappij op het gebied van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. De nieuwe overeenkomst houdt in dat de klanten van Westlease voortaan bij Touring Glass terecht kunnen in geval van een sterretje, barst of gebroken autoruit.

Touring Glass is een diversificatie van het traditionele Touring Wegenhulp, de gele expressdienst voor autoherstellingen. Touring Wegenhulp nam de opportuniteit op om een specialist in herstellingen van autoruiten over te nemen. Het kreeg daartoe de hulp van het Australische Club Assist, een toeleverancier van auto-onderdelen dat net zoals Touring Wegenhulp 47,50% van de aandelen in het nieuwe bedrijf nam. Met de minderheidsparticipatie van Axial, een groepering van carosseriebedrijven werd ook die sector mee betrokken in het initiatief.

Touring Glass runt ondertussen 8 eigen vestigingen en 5 franchise garages. Daarnaast worden ook een aantal zelfstandige agenten mee opgenomen in het netwerk. De groep stelt in dit opzicht zo’n 20 mensen tewerk. Enkele maanden geleden werd de nieuwe hoofdzetel van het bedrijf geopend in Schelle. De locatie langsheen de A12 geeft het bedrijf sterke groei-opportuniteiten in een van de snelst groeiende regio’s van het land.

“Ons marktaandeel is vandaag met 4% nog relatief beperkt”, zegt Ludo Plessers “maar we rekenen erop dat wij op termijn verder kunnen doorstoten.”

De nieuw aangetreden CEO Xavier de Buck twijfelt er overigens niet aan dat er in de komende jaren nog verscheidene bijkomende vestigingen zullen geopend worden. Hij wil bovendien sterk investeren in de mobiele dienstverlening van het bedrijf. Het gaat dan om de vervanging van autoruiten ter plaatse. Daartoe zal ook het verkoopteam van het bedrijf verder uitgebreid worden. Die moeten zich mee oriënteren naar de fleetowners, de verzekeringsmaatschappijen, de leasing-ondernemingen en de transportbedrijven. De leden van Touring zouden in dit opzicht op aantrekkelijke voordelen kunnen rekenen.

In het nieuwe hoofdkwartier van Schelle kunnen de klanten overigens eveneens terecht voor de herstelling van autoruiten van personenwagens, vrachtwagens en bestelwagens.

Xavcier de Buck is een oudgediende van Touring Wegenhulp die eveneens een tijdlang aand e slag was bij DHL, Ziegler en GVA

Westlease beheert als leasingbedrijf een vloot van meer dan 4.000 wagens en is daardoor de grootste onafhankelijke Belgische leasemaatschappij. Jean-Charles Carrette, zaakvoerder van Westlease: “Wij zijn een sterk groeiende organisatie die onze klant centraal plaatst. Hierbij is persoonlijke service cruciaal. Bovendien geloven en investeren we in innovatie om zo onze klanten nog beter te helpen. Deze waarden vinden we eveneens terug in de dienstverlening van Touring Glass. We voegden hen toe als partner op basis van hun aanpak en het hoge serviceniveau. Zo biedt Touring Glass de keuze tot een herstelling of vervanging in een van de verschillende vestigingen of een mobiele interventie, waarbij de specialisten van Touring Glass naar de klant thuis of naar het werk komen.”

Xavier de Buck, CEO van Touring Glass: “We zijn verheugd dat we Westlease aan onze klantenportfolio kunnen toevoegen. Steeds meer en meer lease- en verzekeringsmaatschappijen vinden de weg naar Touring Glass, dankzij de professionele kwaliteit van de dienstverlening, hoge tevredenheidscijfers, voordelige prijzen en klantgerichte oplossingen. Dankzij de samenwerking bieden we de klanten van Westlease een glashelder alternatief. Glasbreuk wordt standaard in de contracten van Westlease opgenomen, waardoor elke interventie deel uitmaakt van de gepersonaliseerde dienstverlening en de klant snel uit de nood wordt geholpen door onze vakmensen.”

Touring Glass is 24/7 telefonisch bereikbaar op 0800/95.555. Voor meer informatie: www.touringglass.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.