Nieuws Antwerpen Wielercafé De Musette en Just Scoop openen take-away ijssalon

Wielercafé De Musette en Just Scoop openen take-away ijssalon

Wielercafé De Musette en Just Scoop openen take-away ijssalon

BOOM/SCHELLE – Wielercafé De Musette houdt wegens de coronamaatregelen de deuren nog even gesloten, maar vanaf vandaag kan je er wel terecht voor een take-away artisanaal ijsje. Het wielercafé van het provinciaal Recreatiedomein De Schorre gaat daarvoor in zee met ijssalon Just Scoop uit Schelle.

Zowel wielercafé De Musette als fietsmuseum De Velodroom, die naast elkaar gelegen zijn aan de Rupeldijk, moesten hun deuren sluiten door de coronamaatregelen. Zoals andere café -en horecazaken houdt De Musette haar deuren voorlopig nog tot ten minste 8 juni gesloten.

Daarom opent het wielercafé nu samen met ijssalon Just Scoop uit Schelle een take-away ijssalon als alternatief.  Zo kunnen de fietsers en wandelaars aan de dijk met dit warme weer genieten van een echt streekproduct in verschillende smaken: van vanille en chocolade tot suikerspin en Ferrero Rocher.

Logischerwijs worden de nodige veiligheidsmaatregelen gehanteerd. Voor het ijssalon betekent dat concreet anderhalve meter afstand houden, maximum twee personen van hetzelfde gezin mogen aanschuiven en na aankoop moet er meteen doorgewandeld worden. De Musette roept ook op zoveel mogelijk contactloos of met gepast geld te betalen en voorziet zelf ontsmettende handgel voor haar bezoekers.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.