Nieuws Antwerpen Wij willen graag uw mening horen

Wij willen graag uw mening horen

Wij willen graag uw mening horen

madeinOm Made in Antwerpen nog beter af te stemmen op uw vraag organiseren we een kwalitatief lezersonderzoek met focusgroepen. Zo willen we meer te weten komen over wat Made in Antwerpen U allemaal nog kan bieden als ondernemers, managers en decision makers. In dit opzicht is uw input van cruciaal belang.

We zoeken daarom nog enkele personen om deel te nemen aan ons lezersonderzoek in onze twee groepen. Wij organiseren op 3 maart e.k. tussen 12 en 14 u een sessie met bedrijfsleiders in de vestiging van Mediahuis Hasselt (Herkenrodesingel 10, Hasselt). Tussen 18 en 20u organiseren we ook een sessie voor niet-bedrijfsleiders op dezelfde locatie. We voorzien broodjes. Iedereen krijgt nadien een lekkere fles wijn mee. In Hasselt krijg je meteen ook de gelegenheid om nog een 5-tal andere collega-ondernemers en managers te leren kennen.

Het verschil tussen decision makers en bedrijfsleiders: bedrijfsleiders zijn in deze groepen mensen van c-level, vennoten, bedrijfsleiders of leden van de raad van bestuur. Niet-bedrijfsleiders zijn professionals met een bepaalde beslissingsbevoegdheid terwijl ze zelf geen bedrijfsleider zijn.

Voelt u zich geroepen? Laat dan graag weten aan onze marketingverantwoordelijke Dominique De Pesseroy dominique.depesseroy@mediahuis.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.