Nieuws Antwerpen Wij zijn fier op u … en schenken gratis campagne weg

Wij zijn fier op u … en schenken gratis campagne weg

Wij zijn fier op u … en schenken gratis campagne weg

ANTWERPEN – Heel wat bedrijven starten momenteel terug op. Ook Made in Antwerpen geeft een extra communicatie-duwtje in de rug. Met een gratis campagne ter waarde van 3.975 euro doen ook wij onze duit in het zakje om de coronacrisis te boven te komen.

Het team van Made In Antwerpen is fier op alle ondernemers die de afgelopen weken keihard hun best hebben gedaan om innovatief uit de hoek te komen. “Made in is een platform voor en door ondernemers”, zegt Made in Antwerpen-journalist Bart De bruyn. “Zeer vergelijkbaar met wat zich ook de voorbije weken heeft afgespeeld met ondernemers die voor elkaar in de bres sprongen. Talloze berichten bereikten ons van ondernemingen die out of the box aan oplossingen werkten. Met een vernieuwde service en aanbod gaan ze deze crisis te lijf.”

Dat waarderen we en daarom willen we ondernemingen helpen om back on track te geraken. Om kans te maken op een campagne met 200.000 display impressies, een publireportage met traffic drivers én een week tekstlinks in onze nieuwsbrief, moet je enkel twee wedstrijdvragen beantwoorden.

Neem tot uiterlijk 31 mei 2020 deel aan onze wedstrijd via www.madeinantwerpen.be/wedstrijd/.

Verdubbel je kans door bij het facebookbericht op onze pagina Made in Antwerpen een collega-ondernemer te taggen die ook zo’n campagne verdient.

De meest in het oog springende antwoorden op de twee wedstrijdvragen vatten we na afloop samen in een leuk artikel.

Reageer op dit bericht

Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.