Nieuws Antwerpen wijkomenterug.be is initiatief van Antwerps marketingbureau Marbles

wijkomenterug.be is initiatief van Antwerps marketingbureau Marbles

wijkomenterug.be is initiatief van Antwerps marketingbureau Marbles

ANTWERPEN – Het digitale marketingbureau Marbles uit Antwerpen slaat de handen in elkaar met verschillende partners en heeft wijkomenterug.be ter ondersteuning van lokale handelaars gelanceerd. Zij dragen immers enorm grote gevolgen van deze internationale gezondheidscrisis. 

Marbles wil alle handelaars die getroffen zijn door de maatregelen omtrent de corona-crisis bundelen. Door de verkoop van een cadeaubon hebben de meeste handelaars meteen geld op hun rekening, broodnodig om tijdens deze moeilijke periode het hoofd boven water te kunnen houden.

“Als ondernemer kan ik me goed voorstellen dat de handelaars in ons land bange tijden tegemoet gaan. Bij Marbles hebben we de luxe om zonder al te veel problemen van thuis verder te kunnen werken. Ik vind het dan ook onze verantwoordelijkheid om ons steentje bij te dragen en onze expertise in te zetten om deze crisis draaglijker te maken voor iedereen”, aldus Tom Herrijgers, ceo van Marbles.

Marbles maakt hiervoor gebruik van het Kivalo-systeem, een platform voor de aankoop en administratie rond online cadeaubonnen. “Dankzij Kivalo kunnen we nu een verschil maken voor handelaars overal, en dat samen. Alle handelaars kunnen zich zonder uitzondering aansluiten op het platform. Ze kunnen gebruik maken van hun eigen cadeaubon-systeem of kosteloos het systeem van Kivalo installeren. Na enkele clicks is alles geregeld en kan de verkoop van bonnen beginnen.”

Bezoekers van het platform kunnen online een cadeaubon aankopen van een handelaar naar keuze. Dit kan een restaurant zijn, maar ook een sauna, een kledingwinkel, een kapper of een andere dienstverlener.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.