Nieuws Antwerpen Wijnegem maakt zich op voor komst Albert Heijn en KFC

Wijnegem maakt zich op voor komst Albert Heijn en KFC

Wijnegem maakt zich op voor komst Albert Heijn en KFC

WIJNEGEM/DEURNE – Peeters-Govers, tegenwoordig de grootste franchisenemer in België voor Albert Heijn supermarkten, is nog lang niet klaar met het veroveren van een deel van de Vlaamse markt. Nog maar net heeft het nieuwe supermarkten geopend in Turnhout en Deurne, of de franchisenemer laat weten dat de geplande Albert Heijn-vestiging in Wijnegem zal openen rond de jaarwisseling.

“Die vestiging wordt dan de 10de in de rij en daarmee is het nog niet gedaan”, zegt Jan Peeters, mede-zaakvoerder van Peeters Govers. “We hebben ondertussen behoorlijk wat ervaring opgebouwd in de Kempen en het Antwerpse. We hebben een concept dat aanslaat, dus willen we dan nog verder verspreiden. Ik denk daarbij nog aan bijkomende vestigingen in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.”

KFC

Jan Peeters kreeg daarnaast samen met een bevriende zakenpartner ook de Nederlandse en Vlaamse franchise van Kentucky Fried Chicken (KFC) in handen. Ook daarmee heeft Peeters al concrete plannen. Tegenover de Albert Heijn winkel in Wijnegem Shopping zal de eerste KFC in Vlaanderen openen. De datum is nog niet bekend. Ook staat er nog een KFC-restaurant op stapel in Turnhout, u raadt het al: vlakbij de nieuwe Albert Heijn winkel in Turnova.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.