Nieuws Antwerpen Wijnhandelaars uit Brecht en Zandhoven klinken op overname

Wijnhandelaars uit Brecht en Zandhoven klinken op overname

Wijnhandelaars uit Brecht en Zandhoven klinken op overname

BRECHT/ZANDHOVEN – Wijnhandel Despert uit Sint-Job-in-‘t-Goor bij Brecht neemt collega Les Châteaux uit Zandhoven over. De wijnen uit de opslagruimte in Beerse zijn al verhuisd naar Despert, dat vanaf 1 oktober ook de activiteiten van Les Châteaux overneemt.

“Het gaat om een vriendschappelijke overname”, vertelt Marc Bergmans, zaakvoerder van Despert. “Kris Van Erck, de man achter Les Châteaux en ikzelf zijn goed bevriend. Voor hem was de wijnhandel een uit de hand gelopen hobby. Hij kon het niet blijven combineren met zijn andere zakelijke activiteiten. Enkele maanden geleden zijn we beginnen praten over een overname.”

Despert kan zijn gamma en klantenbestand uitbreiden, Kris van Erck kan de zaak met een gerust hart uit handen geven. “Bij het overlaten van een eigen zaak, wil je toch dat de overnemer het met dezelfde zorg ter harte neemt”, stelt Marc Bergmans. “Dat is de zekerheid die wij hem bieden. Ook voor de klanten blijft er een goede opvolging.”

Les Châteaux had geen eigen winkel en deed enkel leveringen. Klanten worden vanaf nu doorverwezen naar Despert. Ook één medewerker van Les Châteaux wordt opgenomen in het team van Despert, dat van 18 tot en met 21 oktober opendeurdagen organiseert.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.