Nieuws Antwerpen Wilrijkse projectontwikkelaar bouwt huizen op site vroegere steenbakkerij

Wilrijkse projectontwikkelaar bouwt huizen op site vroegere steenbakkerij

Wilrijkse projectontwikkelaar bouwt huizen op site vroegere steenbakkerij

WILRIJK/RUMST/TERHAGEN – Het Wilrijkse Het Landgoed Development start midden maart samen met Immo Heylen Invest uit Rumst met de bouw van 26 huizen in het centrum van Terhagen. Die komen op de gronden van de voormalige steenbakkerij Heylen te staan. In een latere fase zouden daar nog eens 35 appartementen moeten bijkomen.

Deze maand nog gaat in Terhagen de eerste spade in de grond voor het ontwikkelen van een nieuwbouwwijk in pastorijstijl met 26 woningen. Het hele gebied van de voormalige steenbakkerij beslaat ruim 13.000 m². Aan de overkant van de huidige bouwsite staat nog een schouw. De restant van de oven om bakstenen te bakken, herinnert aan de vroegere invulling van het gebied.

Miguel Van Hoof van Het Landgoed Development: “De stijlvolle, energiezuinige en kwaliteitsvolle woningen beschikken telkens over drie slaapkamers. Prijzen starten vanaf 297.000 €. Het gaat om een zeer aantrekkelijk project, zeker omdat het midden in het centrum van Terhagen ligt en er een vlotte verbinding is naar de E19 en A12.”

De verkoop, die op 15 maart start, loopt via Vastgoed Walther Van Hoof uit Hove.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.