Nieuws Antwerpen Wim Verheije wordt nieuwe CEO van Ballon Media

Wim Verheije wordt nieuwe CEO van Ballon Media

Wim Verheije wordt nieuwe CEO van Ballon Media

ANTWERPEN – De raad van bestuur van uitgeverij Ballon Media heeft Wim Verheije benoemd tot ceo. Verheije was tot nu actief als COO, een functie die hij sinds 2014 uitoefende. In die rol was hij de rechterhand van Alexis Dragonetti, de vorige ceo die enkele weken geleden onverwacht overleed.

De Antwerpse uitgever Ballon Media kreeg op 25 mei een grote klap te verwerken toen ceo Alexis Dragonetti stierf in een auto-ongeluk. Noodgedwongen moest het in allerijl op zoek naar een opvolger en die vond het met Wim Verheije in eigen huis.

“Als ervaren uitgever heeft Wim al vele jaren zijn kennis en kunde bewezen, intern en extern”, verklaart aandeelhouder en bestuurder Philippe Moorkens. “Tijdens de afwezigheid van Alexis heeft Wim op een uiterst gepaste manier het leiderschap functioneel overgenomen. Wim genoot terecht het volle vertrouwen van Alexis, en van het hele team bij Ballon Media. Samen gaan wij het mooie verhaal van onze uitgeverij verder uitbouwen.”

“Door het wegvallen van Alexis verloren we bij Ballon Media niet enkel onze baas maar ook een vriend en inspirator”, klinkt het bij kersvers ceo Verheije. “De gebeurtenissen hebben ons als team nog veel dichter bij mekaar gebracht. Wij zijn vastbesloten om de grote droom en de ambities van Alexis verder te zetten en zelfs nog te versterken. Ballon Media is nu al een toonaangevende uitgever van Nederlandstalige strips en kinderboeken en samen met ons gepassioneerd en ervaren team willen we nog jarenlang mooie nationale en internationale projecten realiseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.