Nieuws Antwerpen Wima Schelle investeert in bowlingmachines

Wima Schelle investeert in bowlingmachines

Wima Schelle investeert in bowlingmachines

SCHELLE/SINT-NIKLAAS – Deze zomer verving Wima Bowling in Schelle alle bowlingmachines door nieuwe. Daarnaast introduceerde Wima ook een innovatief scoresysteem voor een nog leukere bowlingervaring.

Er is deze zomer hard gewerkt in Wima Schelle. “Om de klanten nog meer fun te laten beleven, hebben we bij Wima in Schelle splinternieuwe bowlingmachines geïnstalleerd”, zegt Johnny Crijns van Wima Dinner & Bowling.

Ook het scoresysteem werd volledig vernieuwd. Johnny Crijns: “De klant kan nog steeds kiezen voor een klassiek bowlingspel, maar hij kan bijvoorbeeld ook een cartoon ontwerpen, een foto opladen en vervormen tot stripfiguren, verjaardagsanimaties, enzovoort. Op deze manier krijgt het bowlingspel een nieuwe dimensie.”

In Schelle combineert Wima Bowling actie op de bowlingbaan met originele food- en dinnerformules in zijn restaurant Lane 12.

Wima Schelle maakt deel uit van de San Marco Village groep. De groep heeft ook een vestiging in Sint-Niklaas. De San Marco Village groep is vooral actief in hospitality en baat verschillende feestlocaties uit, zoals San Marco Village, The Tree, The View en Greenz. Daarnaast beschikt de groep ook over het cateringbedrijf The Service en het evenementenbureau Level-C.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.