Nieuws Antwerpen Winkels verkopen flexibele kredietformules

Winkels verkopen flexibele kredietformules

Winkels verkopen flexibele kredietformules

ugoVier Antwerpse winkels deelden mee in de prijzen die uitgereikt werden door Buy Way Personal Finance. Buy Way is marktleider in de financiering van aankopen in winkelvestigingen. MediaMarkt in Antwerpen, Ixina in Aartselaar, Makro in Deurne en Ronny Hendrickx als Antwerpse zelfstandige kregen lof voor de manier waarop ze hun zaak zowel technologisch als financieel uitgebouwd hebben.

De uitreiking van de Buy Way Awards vond plaats in het Brusselse Diamant Conference Centre. Zo’n 350 professionals uit de retail- en kredietwereld waren present. Tijdens een rijk gevuld namiddag- en avondprogramma met sprekers als Google, Tapptic, CoolBlue, Safeshops.be en vele andere kregen de aanwezigen concrete oplossingen aangereikt waarbij de online shoppingexperience tot in het winkelpunt wordt gebracht. De avond werd afgesloten met de uitreiking van de Buy Way Awards 2014.

“Met deze Awards willen we onze partners – waarmee we vaak op lange termijn samenwerken en een dagdagelijks contact hebben, belonen “, vertrouwt Ugo Setti, Head of Sales & Marketing bij Buy Way ons toe. “Kredieten in de winkel zijn een belangrijke tool voor de retail. Ze vormen een commerciële hefboom, geven ondersteuning bij de communicatie, zijn daarnaast een manier om zich te onderscheiden maar bovendien ook een middel om een loyale relatie met klanten op te bouwen.”

In de namiddag presenteerden safeshops.be, Troc.com, CoolBlue en Van Bavel Business Gifts hun business case. Elk bedrijf heeft op een strategische en succesvolle manier het internet en mobiele toepassingen geïntegreerd om, voor klanten die dat wensen, 24/24u beschikbaar te zijn.

Google en Tapptic gaven de deelnemers tijdens het avondprogramma inzicht in het winkelconcept van de toekomst waarbij duidelijk werd dat de fysieke winkels zeker nog een erg mooie toekomst tegemoet gaan. Goedkope oplossingen om met behulp van geolocalisatie op smartphones en tablets in de winkel de shoppingervaring te optimaliseren was maar één van de vele voorbeelden om de interesse van jonge shoppers te wekken.

De avond werd afgesloten met het bekend maken van de winnaars van de Buy Way Awards 2014.“Met deze Awards willen we onze partners – waarmee we vaak op lange termijn samenwerken en een dagdagelijks contact hebben, belonen “, vertrouwt Ugo Setti, Head of Sales & Marketing bij Buy Way ons toe. “Kredieten in de winkel zijn een belangrijke tool voor de retail. Ze vormen een commerciële hefboom, geven ondersteuning bij de communicatie, zijn daarnaast een manier om zich te onderscheiden maar bovendien ook een middel om een loyale relatie met klanten op te bouwen.”

Categorie – Elektro en multimedia:

1.MediaMarkt – Antwerpen
2.Vanden Borre – Montignies
3.Eldi – Charleroi

Categorie – Zelfstandigen:
1.Roi du Meuble – Brussel
2.Ronny Hendrickx – Antwerpen
3.Astrid Meubelen – Ingelmunster

Categorie – Meubelen en keukens :
1.Ixina – Aartselaar
2.Conforama – Strassen (Luxemburg)
3.Eggo – Boncelles

Categorie – Vrije tijd en diensten:
1.Fit For Fun – Fléron
2.Afflelou – Brussel
3.Belgique Loisirs – Charleroi

Categorie – Auto :
1.DW Car Center – Vilvoorde
2.Dicar – Geel
3.Bagnoli – Binche

Categorie – Hypermarkt :
1.Makro – Deurne
2.Makro – Sint-Pieters-Leeuw
3.Auchan – Luxembourg

De expertise van Buy Way Personal Finance is gebaseerd op uitzonderlijke ervaringen. Buy Way is, als de nummer één in financiering op het verkooppunt, partner van de grootste winkelketens. Het bedrijf heeft vandaag meer dan 585.000 klanten.

Buy Way Personal Finance telt ongeveer 250 professionals gespecialiseerd in financiering van consumptiegoederen en met als belangrijkste missie financieringsoplossingen voor te stellen, elk dossier persoonlijk op te volgen, en te innoveren door nieuwe producten te lanceren die de aankoop vergemakkelijken.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.