Nieuws Antwerpen Wisdom Circles pakt uitdagingen van vandaag aan

Wisdom Circles pakt uitdagingen van vandaag aan

Wisdom Circles pakt uitdagingen van vandaag aan

ANTWERPEN – Luc Limère, Gina Moors en Johan Puttaert, drie experten bij de Antwerpse organisatie GroWise, hebben de methode Wisdom Circles ontwikkeld. Op die manier willen ze een oplossing bieden aan de huidige uitdagingen binnen organisaties en bedrijven.

De Antwerpse organisatie GroWise begeleidt organisaties om te evolueren, waarbij ze veel aandacht schenken aan het menselijk aspect. Op basis van hun ervaring ontwikkelden Luc Limère, Gina Moors en Johan Puttaert een eigen methode om op een dieper niveau met mensen en organisaties aan de slag te gaan.

Wisdom Circles brengt de persoonlijke, interpersoonlijke en collectieve wijsheid aan de oppervlakte. “Essentiële dingen omtrent de persoon zelf en de groep komen bij de vragen in de verschillende cirkels naar boven, waardoor we samen concrete en vernieuwende actiepunten kunnen definiëren”, zegt Luc Limère, zaakvoerder van GroWise.

“De bedoeling is dat we het traject zelf eerst doorlopen bij bedrijven en organisaties of individueel met mensen. Nadien willen we inzetten op coach the coach en gaan we deze waardevolle tool verder uitrollen”, blikt Luc Limère alvast vooruit.

GroWise is teamwork

GroWise bestaat uit een team van 11 zelfstandige experten. “Wij helpen organisaties om op hun eigen manier te evolueren in een richting die hun doel dient. Dat doen we vooral door mensen helemaal zichzelf te laten zijn. Medewerkers die hun hart thuis laten, vallen ooit uit en zijn minder productief. Dat alles heeft veel met leiderschap te maken”, verklaart Luc Limère.

Volgens GroWise kan je de permanente verandering niet meer managen, je moet het omarmen en begeleiden. “Wij zorgen voor de fijne olie in het systeem, zodat het weer gesmeerd verloopt. We stellen bij onze begeleiding de mens centraal en hebben veel aandacht voor alles wat energie geeft.” Ze doen dat aan de hand van verschillende instrumenten, afgestemd op de mens en het type organisatie.

Wisdom Circles wordt gelanceerd op donderdag 21 maart in het Vlaams-Brabantse Geetbets. Nog tot eind februari zijn Early Bird tickets te bestellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.