Nieuws Antwerpen Wissel aan de top bij Asbitech uit Stabroek

Wissel aan de top bij Asbitech uit Stabroek

Wissel aan de top bij Asbitech uit Stabroek

STABROEK – Na iets meer dan vijf jaar volgt er een switch aan de top bij asbestverwijderaar Asbitech. Jochen Bessems neemt het dagelijks beleid als zaakvoerder van het bedrijf uit Stabroek over van Jan Soeters, die zijn commerciële ervaring en passie zowel in de petrochemie als industrie verder wil uitbouwen. “Beiden werken al méér dan 10 jaar zij aan zij in de asbestwereld en de verandering van stoel zal heel vlot leiden naar een hogere versnelling in de groei van de organisatie en marktpositie van Asbitech”, klinkt het.

“Met tientallen jaren ervaring in deze branche zijn we uiteindelijk in 2014 met vier man zelf gestart om tussen de grote jongens onze plek te veroveren. Onze werkwijze, klantenaanpak en veiligheidsvoorwaarden zijn continu verbeterd”, stelt oprichter Jan Soeters. “Gaan voor de top brengt ook wel enorme uitdagingen mee: zowel de offertes als de planningstool zijn beter gestructureerd, meer aanwervingen blijven nodig en tenslotte hebben we een sales- & marketingstrategie voorzien.”

Asbitech is inmiddels gegroeid naar 21 medewerkers en zeer actief in zowel de petrochemie als de civiele bouw. Met het oog op het (versneld) asbestafbouwbeleid in Vlaanderen staat Asbitech ook ten dienste van particuliere opdrachten.

Jochen Bessems: “Onze structuur is er klaar voor en hoe complexer de projecten, hoe hoger het veiligheidsniveau, hoe beter we ons in ons sas voelen. Al onze medewerkers zijn en blijven goed opgeleid, waardoor we voldoen aan alle erkenningen die nodig zijn in ons vak als erkende asbestverwijderaar. Onze specialiteit blijft het demonteren en verwijderen van niet-hechtgebonden asbest, toch zijn de toepassingen en producten van asbest in gebouwen zo divers, dat we gaan voor een oplossing voor elke type asbestsanering.”

Asbitech was reeds actief in het Koninklijk Paleis, de abdij van Tongerlo, het onderhoud aan de Kennedytunnel, de Brielenbrug te Willebroek, het oude gasthuis in Hoogstraten, … . De firma uit Stabroek heeft ook raamcontracten van de Vlaamse Overheid en van de Stad Antwerpen binnengehaald.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.