Nieuws Antwerpen Wordt Antwerpse Manon Acke Belofte van het Jaar?

Wordt Antwerpse Manon Acke Belofte van het Jaar?

Wordt Antwerpse Manon Acke Belofte van het Jaar?

ANTWERPEN – Manon Acke van Two is a Crowd is één van de vijf kanshebbers op de titel van Belofte van het Jaar. Deze Womed-award is een initiatief van Markant vzw, Unizo en het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Manon Acke, zaakvoerster van het Antwerpse Two is a Crowd, maakt kans op de titel van Belofte van het Jaar. “Ik wist altijd al dat ik wou ondernemen om impact te maken. Two is a Crowd verzorgt PR, influencer marketing en content creatie voor merken en vzw’s met een sociale en/of ecologische missie. Wat ons uniek maakt, is dat we 100 procent focussen op dit soort klanten, zonder compromis.”

Ze neemt het als Antwerpse finaliste op tegen de kandidaten uit de andere vier Vlaamse provincies.

“Ik ben heel dankbaar dat ik ben opgegroeid op een plek in de wereld waar je mag ondernemen als vrouw en waar je ook ambities mag hebben. Ik wil meer en meer vrouwen inspireren om ook de stap naar ondernemerschap te zetten.”

Stemmen kan tot en met 5 februari. De Womed-award en de award voor Belofte van het Jaar worden uitgereikt op 4 maart.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.