Nieuws Antwerpen Wordt jouw bedrijf een Rising Star?

Wordt jouw bedrijf een Rising Star?

Wordt jouw bedrijf een Rising Star?

Juryvoorzitter Duco Sickinghe

Juryvoorzitter Duco Sickinghe

Almaar vaker krijgen we te horen dat exponentiële organisaties de grote gevestigde waarden van vandaag overnemen. Bedrijven die groeien, passen veelal innovatieve processen toe. De ‘Rising Stars’, in het kader van Deloitte’s Technology Fast 50 competitie, onderscheidt straffe voorbeelden van eigen bodem.
Jonge technologiebedrijven die vier jaar of minder operationeel zijn, kunnen meedoen aan de Rising Star competitie. Deze bedrijven moeten een minimumomzet van € 50.000 in 2015 of de afgelopen twaalf maanden voor inschrijving gerealiseerd hebben. Criteria en voorwaarden vind je hier.

In deze Rising Star categorie worden twee prijzen toegekend: Most Disruptive Innovator en Rising Star. Op basis van een pitch worden tien bedrijven op 20 oktober geselecteerd door een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Duco Sickinghe, CEO van Fortino. De tien finalisten gaan door naar de Awards Ceremony die zal plaatsvinden op 16 november. De uiteindelijke Rising Star winnaar wordt opgenomen in het Innovation Booster Programme, waar Deloitte startups twee jaar lang intensief ondersteunt.

“Rising Stars weten hoe zij een bedreiging in een opportuniteit kunnen omzetten in hun voordeel. Dat veronderstelt innovatiepotentieel, strategische inzichten en ondernemerschap van de bovenste plank”, aldus Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Accountancy.

Het mond-tot-mond reclame netwerk van Antwerpse origine The Insiders, een service van The Grapevine Belgium bvba, won de “Most Disruptive Innovator” award in 2014. Deze prijs wordt uitgereikt aan een bedrijf dat zorgt voor een revolutie binnen een specifiek technologisch segment. Vorig jaar werd de startup Domobios met zijn innovatieve spray tegen huisstofmijtallergie Acar’Up bekroond als ‘Rising Star’.

Technologiebedrijven die zich geroepen voelen, kunnen zich nog online inschrijven tot en met 30 september op www.fast50.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.