Nieuws Antwerpen Wordt managing director van EFICO CSR Professional of the Year?

Wordt managing director van EFICO CSR Professional of the Year?

Wordt managing director van EFICO CSR Professional of the Year?

ANTWERPEN – Michel Germanès, managing director van het Antwerpse EFICO, is één van de drie kanshebbers voor de titel van CSR Professional of the Year. Op 21 februari wordt bekendgemaakt of hij, chief buying officer bij JBC Ann Claes of managing director van Dell EMC Pascale Van Damme met de award naar huis mag.

CSR staat voor Corporate Social Responsability. Organisator Time4Society wil met deze wedstrijd personen bekronen die in hun bedrijf een belangrijke rol spelen op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat kan de ceo van het bedrijf zijn, maar ook een HR-manager, marketeer, projectleider of event manager.

© CSR Professional of the Year.

Michel Germanès van EFICO: “Ik ben bijzonder trots dat ik bij de finalisten van deze award mag horen. Deze nominatie geeft ons bedrijf een extra stimulans en onderstreept de positieve impact van initiatieven zoals onze EFICO Foundation en Seabridge Logistics. Een echte erkenning van onze visie op een duurzame koffieketen.”

EFICO werd opgericht in 1926 en handelt in groene (ongebrande) koffiebonen. De EFICO Foundation werd in 2003 in het leven geroepen met als doel duurzame koffie- en cacaoproductie te promoten. Seabridge Logistics vormt sinds 2009 de duurzame opslagplaats van EFICO’s groene koffie.

Stem mee

Tot en met woensdag 20 februari kan het online publiek haar stem nog uitbrengen. Op 21 februari, de dag van de uitreiking, mogen de finalisten hun CSR-beleid nog een laatste keer uit de doeken doen. De stem van de aanwezigen in de zaal telt dan nog voor 20 procent mee in de finale stemronde.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.