Nieuws Antwerpen Würth kiest voor printservice van Vanroey.be

Würth kiest voor printservice van Vanroey.be

Würth kiest voor printservice van Vanroey.be

pijpjeSinds kort verloopt het beheer van 22 printers in evenveel shops van Würth in België en Luxemburg via de Managed PrintServices van Vanroey.be in Turnhout. “Wij printen vandaag eindelijk zorgeloos”, zegt Luc Pijpers, ICT System Engineer bij Würth Belux in Turnhout.

Würth Belux is een groothandel in bevestigings- en montagetechnieken en heeft een netwerk van winkels, verspreid over het hele land. Zoöok in Deurne, Aartselaar, Lokeren, Geel en Turnhout. “Voor Würth is het heel belangrijk onze klanten in de best mogelijke omstandigheden een optimale service te leveren. Ook voor onze interne klanten, ” zegt Luc Pijpers. “We tellen 22 winkels in België en Luxemburg. Uniformiteit, professionalisering en een optimalisering van de centrale dienstverlening aan deze winkels staan dan ook hoog op onze agenda.”

“Het beheer van onze printers op al onze locaties bleek een hele uitdaging. Er waren heel wat types van printers in omloop. Dit managen was bijzonder complex en tijdrovend. We hadden daarnaast ook niet in beeld hoeveel het park ons jaarlijks kostte en werden vooral regelmatig geconfronteerd met problemen die door een goed beheer voorkomen hadden kunnen worden. De directe aanleiding om op zoek te gaan naar een slimme en gecentraliseerde print-, scan- en copy oplossing, was een wijziging in ons distributienet.”

VanRoey.be maakt als onderneming deel uit van de Van Roey ICT Group, een gerespecteerde ICT-onderneming die onderhand al vele jaren  op de markt is. VanRoey.be heeft vestigingen in Geel en Turnhout.

Würth Belux kende VanRoey.be vooral als leverancier van IT-materiaal. “Als snel bleek dat we ook voor dit probleem bij VanRoey.be terecht konden. Het bedrijf verstond onze problematiek en kwam met een aangepaste, professionele oplossing. Door de keuze voor de Managed PrintServices van VanRoey.be kunnen we onze shops nu de gewenste service geven op vlak van toeleveringen en herstellingen. We verliezen geen kostbare tijd meer”, besluit Luc Pijpers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.