Nieuws Antwerpen XsolveIT neemt Smartify over van de Cronos Group

XsolveIT neemt Smartify over van de Cronos Group

XsolveIT neemt Smartify over van de Cronos Group

XsolveIT uit Sint-Niklaas neemt Smartify over, gespecialiseerd in het duurzaam optimaliseren van printparken. Smartify zelf maakte daarvoor deel uit van Uptime Group, op zijn beurt onderdeel van de Cronos Group uit Kontich. “Met de overname breiden beide bedrijven hun dienstverlening aanzienlijk uit”, zegt Rita Verreydt, ceo Uptime Group.

Smartify is een multibrand services verdeler op de Belgische markt. Naast Xerox verdeelt het bedrijf printeroplossingen van HP, Konica Minolta en Lexmark. Onder de vleugels van Uptime, die alle infrastructuur en hardware voor Cronos verdeelt, beheerde Smartify de poot van de managed print services.

De afgelopen jaren heeft Smartify zich verder gespecialiseerd in een aanpak op maat voor haar klanten in combinatie met een eigen service afdeling, die instaat voor het dagelijks onderhoud van het machinepark. “Een mooie aanvulling op onze missie. Tegelijkertijd verruimen we zo ook ons aanbod”, vertelt Patrick Van Baelen van XsolveIT. “Door de overname breiden we onze managed print services immers uit naar een breder scala in hardware en software, een compleet multibrand services aanbod.”

Extra werkkracht

XsolveIT, met kantoren in Sint-Niklaas en Hasselt, bedient dagelijks meer dan 4.000 klanten en staat gekend als managed print services partner, gestoeld op de technologie en knowhow van Xerox.

“Onze services reiken veel verder dan enkel printen, we ontzorgen onze klanten op het vlak van digitalisatie, workflow en printing. Door geavanceerde add-ons verheffen we de kantoorprinter als het ware tot een intelligente extra werkkracht, waarbij de mogelijkheden eindeloos blijven aangroeien”, aldus Van Baelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.