Nieuws Antwerpen Xtra Interim gaat voor mobiel

Xtra Interim gaat voor mobiel

Xtra Interim gaat voor mobiel

stevenstevenXtra Interim en Select gaat met zijn mobiele applicatie “Xtra in the cloud” nog een stap verder dan de meeste andere vergelijkbare apps in de uitzendsector. De Xtra-applicatie mikt niet enkel op horecapersoneel, maar bedient alle sectoren en ook alle provincies. Het snel groeiende uitzendbedrijf – met 5 kantoren in Deurne, Kontich, Mechelen, Antwerpen-Haven en Beveren – is er zeker van om met zijn app tegen eind dit jaar 10.000 gebruikers te bereiken.

Momenteel maken ongeveer 200 bedrijven gebruik van de mobiele applicatie “Xtra in the cloud”. Zij kunnen voor hun vacatures kiezen uit 2.100 in de app geregistreerde kandidaten. Via deze weg wordt de vacature van een werkgever met 1 klik aan honderden kandidaten getoond.

“De digitale innovatie van de arbeidsmarkt is definitief doorgebroken. Dat blijkt uit het toenemend gebruik van mobiele applicaties in het rekruterings- en selectieproces. Het gebruik van apps in de uitzendsector creëert een win-winsituatie. Het maakt het wervingsproces sneller en transparanter voor zowel werkgever als werknemer. Wij mikken met onze app tegen eind dit jaar alvast op 10.000 gebruikers”, benadrukt Steven Ghesquière, oprichter en zaakvoerder van Xtra Interim en Select.

“Ook andere spelers in de uitzendsector hebben het belang van de digitale innovatie goed begrepen. Maar wij gaan een hele stap verder. Wij bedienen alle sectoren en provincies. Van onze mobiele applicatie “Xtra in the cloud” willen we de ‘booking.com’ van studenten, bijwerkers en flexi-jobbers maken. Een platform waar zowel werkgevers als werknemers beoordelingen kunnen achterlaten en de ganse selectie- en rekruteringsprocedure in enkele klikken op je smartphone of tablet wordt geregeld.”

Xtra Interim en Select is een snel groeiende onderneming. Als bruggenbouwer tussen bedrijven en kandidaten wil het uitzendbureau een pionier zijn in de modernisering van de arbeidsmarkt. Met dat doel voor ogen zoekt Xtra op een duurzame wijze naar het evenwicht tussen flexibiliteit, snelheid en de beste match tussen bedrijf en werknemer. Zaakvoerder Steven Ghesquière gelooft er dan ook sterk in dat mobiele apps zoals “Xtra in the cloud” effectief bijdragen tot een nieuwe en broodnodige dynamiek op de arbeidsmarkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.