Nieuws Antwerpen Xylos consolideert marktposities

Xylos consolideert marktposities

Xylos consolideert marktposities

lukjeHet ICT-bedrijf Xylos heeft in het afgesloten boekjaar 2013/2014 27,4 miljoen euro aan bedrijfsopbrengsten gerealiseerd. Daarmee consolideert het Antwerpse bedrijf zijn marktposities op hoog niveau.

In een hard omstreden markt moet ook Xylos alles op alles zetten om zich te handhaven. De gevolgen van de financiële crisis blijven overigens merkbaar. Meteen de reden ook waarom Xylos 0,6% aan bedrijfsopbrengsten diende prijs te geven.

Xylos is een gespecialiseerde ICT-dienstenverlener die zowel hardware als software installeert, cloud- en systeemintegraties uitbouwt, gespecialiseerde opleidingen verzorgt en documentenbeheer versterkt. Het bedrijf aan de Noorderlaan stelt zo’n 150 mensen tewerk.

“Wij zetten alles op kostenbeheer,” stelt het management van het bedrijf in het recent gepubliceerde jaarverslag.”Er worden inspanningen geleverd om de klanten en de markten van dichtbij op te volgen en het personeelsbestand in evenwicht te houden.”

Xylos nam enkele tijd terug de meerderheid van de aandelen over in Inia. Daardoor kunnen geïntegreerde diensten aangeleverd worden voor unifided communications networking en security. Xylos runt ook nog twee vestigingen in Moskou en heeft met Xylos Cloud Services een eigen nichemarkt aangeboord.

Foto: Gedelegeerd bestuurder Luk Denayer van Xylos

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.