Nieuws Antwerpen YouCtrl gaat verder onder de naam BOFIDI Consulting

YouCtrl gaat verder onder de naam BOFIDI Consulting

YouCtrl gaat verder onder de naam BOFIDI Consulting

KONTICH – Eerder las u op Made in Antwerpen al dat Gumption de aandelen in YouCtrl aan BOFIDI had verkocht. De IT-dienstverlener voor de financiële afdeling van kmo’s werd in de BOFIDI-groep opgenomen en gaat voortaan door het leven als BOFIDI Consulting.

Toen YouCtrl in 2015 in slechte papieren zat, kreeg het van de Gumption Group en BOFIDI kennis en kapitaal. Drie jaar later trad Christophe Van Olmen toe tot het management en kende de onderneming een stevige groei. Vandaag is het bedrijf volledig in handen van BOFIDI en krijgt het een andere naam.

“We blijven onze strategie op een duurzame manier verder uitrollen in de BOFIDI Groep”, verzekert Christophe Van Olmen, die intussen partner bij BOFIDI werd.

Financiële onestopshop

BOFIDI Consulting optimaliseert de werking van de financiële afdeling binnen kmo’s in Vlaanderen en Brussel. Dat doet het bedrijf via het aanbieden van verschillende IT-diensten, zoals het inschakelen van tijdelijke finance professionals, de optimalisatie van het werkkapitaal en het optimaliseren van systemen en processen. In 2019 specialiseerde BOFIDI Consulting zich ook in Credit Management.

“Als vertrouwenspartner wil BOFIDI Belgische ondernemingen helpen groeien door hen een onestopshop aan te bieden op financieel vlak. Met de komst van YouCtrl onderstrepen we die ambitie nu nog meer”, besluit Johan Peeters, ceo BOFIDI.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.