Nieuws Antwerpen YourPlusOne is nieuwe dochteronderneming van Marketing FiZZ

YourPlusOne is nieuwe dochteronderneming van Marketing FiZZ

YourPlusOne is nieuwe dochteronderneming van Marketing FiZZ

Negen jaar na de oprichting van Marketing FiZZ zet het full-service marketingagentschap uit Antwerpen een volgende stap. Het lanceert dochteronderneming YourPlusOne dat marketing automation toegankelijk en betaalbaar wil maken voor Belgische en Nederlandse kmo’s.

Marketing FiZZ is al sinds 2013 actief met marketing automation en wil daar met de oprichting van YourPlusOne extra op inzetten. Zo zal YourPlusOne zich richten op marketing- en salesafdelingen van kmo’s die lead nurturing willen optimaliseren, resultaten meetbaar willen maken en terugkerende taken willen automatiseren.

“Ik ben heel trots om de volgende stap te zetten met de lancering van YourPlusOne. We zien vandaag de dag nog steeds bedrijven die denken dat marketing automation alleen toegankelijk is voor de allergrootsten met stevige budgetten en wij willen met een aantrekkelijke offering het tegendeel bewijzen”, aldus Sandra Beelaert, eigenaar van Marketing FiZZ en YourPlusOne.

YourPlusOne is Platinum SharpSpring Partner en zal ook een SharpSpring Academie oprichten om bestaande SharpSpring-gebruikers te helpen hun kennis verder te verdiepen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Peter De Keyzer
De Kijk van De Keyzer

Column: Stop de inflatie

Voor sommigen is het allicht een verre herinnering, voor heel wat anderen een nieuw fenomeen: inflatie. De prijzen van heel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.