Nieuws Antwerpen Zakenlui kunnen appartement huren in hotel

Zakenlui kunnen appartement huren in hotel

Zakenlui kunnen appartement huren in hotel

ramadaZakenlui kunnen in het hotel Ramada Plaza Antwerp voortaan een studio of een appartement huren. Het hotel aan de Desguinlei poogt op die manier kennelijk de bezettingsgraad wat op te voeren. Het voormalige “spiegelpaleis” heeft het als hotel in de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Ondanks de vele renovaties en de rebrandings.

Het Ramada Plaza Antwerp torent hoog boven de brede omgeving uit. Door de toch wel moeilijke ligging van het hotel was het voor de opeenvolgende directies niet evident om de zaak open te houden. Het hotel is daarom verscheidene keren van eigenaar verwisseld.

Door een gedeelte van de kamers in de zoveelste renovatie om te bouwen tot studio’s en appartementen hoopt de Ramada-keten kennelijk de zaak in beweging te krijgen. Zakenlui die voor enkele tijd in Antwerpen moeten zijn, VIP’s, BV’s of andere gasten kunnen er een tijdlang logeren en tevens over een aantal faciliteiten van het hotel beschikken. De studio’s zijn 37 vierkante meter groot, de appartementen 43 vierkante meter.

De prijzen zijn anderzijds toch niet minnetjes: voor de studio betaal je 3200 euro op maandbasis, voor het appartement 3600 euro per maand. Tot de verdere faciliteiten behoren een parkingplaats (150 euro per maand), gratis Wifi, sauna en fitness.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.