Nieuws Antwerpen Zakenreisbedrijf Uniglobe verhuist naar Kontich

Zakenreisbedrijf Uniglobe verhuist naar Kontich

Zakenreisbedrijf Uniglobe verhuist naar Kontich

Uniglobe Robins Travel Group is naar een gloednieuw kantoorgebouw in de KMO-zone Gate 7 in Kontich verhuisd. Van daaruit wil het zakenreisbedrijf afstappen van het klassieke reisbureauconcept en maximaal inzetten op beleving.

KMO-zone Gate 7 in Kontich wordt met z’n meer dan 50.000 m² nu al het nieuwe Silicon Valley genoemd, omwille van de vele gereputeerde IT-bedrijven die zich er vestigen. Ook Uniglobe vestigt zich er nu.

“Wij kiezen voor deze geweldige locatie omwille van de duurzaamheid van het gebouw, de oase van rust en het hedendaagse comfort”, zegt Eva Vanderwallen, ceo van de Uniglobe Robins Travel Group. “Bovendien is de vlotte bereikbaarheid aan de op- en afrit van de autostrade in Kontich een absolute troef.”

Vanuit de nieuwe locatie stapt Uniglobe af van het klassieke reisbureauconcept. Beleving komt er centraal te staan. “Onze klanten worden meteen in de reissfeer ondergedompeld van zodra ze het kantoor binnenwandelen. Denk hierbij aan een chique en trendy hotel met een 6-sterren service. Dit ligt helemaal in lijn met onze kernfilosofie, waarbij we maximaal inzetten op persoonlijk contact met onze klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer