Nieuws Antwerpen Zeefdrukkerij SB-Printing maakt scheidingswanden voor bestelwagens

Zeefdrukkerij SB-Printing maakt scheidingswanden voor bestelwagens

Zeefdrukkerij SB-Printing maakt scheidingswanden voor bestelwagens

BRECHT – Ook zeefdrukkerij SB-Printing wil een helpende hand zijn in coronatijden. Het bedrijf, met showroom en atelier in Brecht, maakt daarom scheidingswanden op maat voor bestelwagens. Daarnaast verkopen en bedrukken ze ook volledig herbruikbare en wasbare mondmaskers voor de lokale economie en gemeentes.

Ook SB-Printing, gespecialiseerd in textieldruk, reclame, spandoeken, belettering, stickers, …, moet in tijden van corona op zoek naar alternatieven. Daarom maakt de zeefdrukkerij nu ook scheidingswanden op maat voor bestelwagens. Daardoor kunnen twee werknemers wel samen op een veilige manier in de bestelwagen zitten om zich te verplaatsen.

“Wij hebben al voor verschillende kmo’s uit de streek scheidingswanden voor bestelwagens gemaakt. Ik denk dat dit voor veel kmo’s zeer interessant is. Het is een relatief kleine ingreep die in de toekomst toch wel vaker zal voorzien moeten zijn in de bestelwagens”, zegt Stijn Bogaerts, ceo van SB-Printing.

Het bedrijf uit Brecht lanceerde recent de website www.beschermmaskers.be. Daar kunnen geïnteresseerden naast de scheidingwanden voor bestelwagens ook scheidingswanden voor bureel, spatmaskers en volledig herbruikbare en wasbare mondmaskers bestellen. De mondmaskers kunnen, indien gewenst, bedrukt worden. “Ondertussen kregen we de bevestiging om 34.000 mondmaskers te leveren en bedrukken voor de gemeente Brecht”, aldus Stijn Bogaerts.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.