Nieuws Antwerpen Zelf je winkel installeren bij Rekhet

Zelf je winkel installeren bij Rekhet

Zelf je winkel installeren bij Rekhet

rekhetVandaag opent Rekhet.be zijn deuren aan de Boomsesteenweg 500 in Wilrijk. Rekhet is een nieuwe winkelformule waarbij iedereen voor een week een rek kan huren in de winkel om er zijn producten te koop te stellen. Het concept van Rekhet komt uit Finland en heeft er heel veel succes.

John en Ruud Van Eckeren runden enkele tijd terug nog een videoketen. Die business kwam evenwel zwaar onder druk te staan en ze dienden uit te kijken naar iets anders. Ze vonden dat in Finland waar Rekhet effectief goed draait. Iedereen kan er een rek huren en er gedurende één week zijn producten aanbieden. Hebbedingetjes die al jarenlang rondslingeren in een kast, tweedehandsspullen, onverkochte stocks, goederen uit faillissementen enz. De keuze is ruim. Creatievelingen kunnen er hun werk kwijt, bibliotheken kunnen er uitgeladen worden.

De winkel rekent zelf 25 euro aan per week. De klanten rekenen af aan de kassa en Rekhet stort het geïncasseerde geld door. Rekhet positioneert zichzelf op die manier als een alternatief voor de rommelmarkten en de tweedehandswinkels.

De rekken zelf zijn 1 meter breed en 2,1 meter hoog. Ze zijn verstelbaar op hoogte. Wie een rek huurt kan alles online invoeren en via het internet de verkoop volgen.

John en Ruud Van Eckeren zijn alvast van plan om Rekhet tot een succes uit te bouwen. Ze gaan in de komende weken nog veel vestigingen openen. De resultaten in Wilrijk zullen snel aanduiden of de consumenten de formule inderdaad smaken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.