Nieuws Antwerpen Zelfs fiscus deed een beroep op Inventive Designers

Zelfs fiscus deed een beroep op Inventive Designers

Zelfs fiscus deed een beroep op Inventive Designers

inventiveZe hebben de software voor onze belastingbrief geschreven. Het bedrijf Inventive Designers uit Hoboken is gespecialiseerd in de aanmaak van software voor bedrijfsdocumenten. “Het gaat erom dat wij de communicatie met de klanten willen optimaliseren,” zegt Nathalie Sysmans van het bedrijf. “Met behulp van onze software kunnen ondernemingen een vlotte link leggen naar hun afnemers en hun documentenstroom tevens beveiligen.”

Wie elke week of elke maand duizenden brieven moet uitsturen naar zijn klanten weet best dat een vlotte en beveiligde aanmaak van documenten heel erg belangrijk is. Dat hebben ze zeker ook bij de FOD Financiën begrepen. Inventive Designers heeft voor de fiscus de software ontworpen waardoor honderdduizenden documenten zelfs automatisch het huis uitgaan. “Het gaat ons uitdrukkelijk niet om de inhoud, natuurlijk”, zegt Nathalie Sysmans. “Wij maken als het ware de layout van de brieven op waardoor de fiscus met één druk op de knop zijn eigen communicatie naar de honderdduizenden belastingbetalers kan uitsturen.”

Ook verscheidene sociale secretariaten, de Lijn, KBC, Bank of America, Belgacom e.a. maken honderdduizenden documenten aan. Ze hebben in de afgelopen jaren eveneens een beroep gedaan op Inventive Designers om die flow makkelijk en veilig te laten verlopen.

Inventive Designers is in 1994 opgezet door Guy Dehond die de firma in al die jaren onafgebroken uitgebreid heeft. Scriptura Engage en intellStamp zijn in dit opzicht als softwarepakketten de bouwstenen geweest waarop de expansie gebaseerd werd. Scriptura Engage is de eigenlijke software-oplossing voor het aanmaken, het produceren en het beheren van de documentenstromen. Die documenten kunnen bestaan op papier, als mail, SMS, als invulformulier op een website, als social media message, als page op een website enz.

intellStamp is dan weer een digitale stempel die documenten van een wettelijke digitale handtekening voorziet en waarbij het document zijn legale waarde behoudt bij het uitprinten. Op die manier kunnen aktes, attesten, polissen of andere documenten digitaal worden afgeleverd in plaats van op papier omdat ze nog ondertekend dienen te worden.

Na acht jaar keert Stef Devriese overigens terug naar Inventive Designers. Hij treedt er aan als de nieuwe sales manager. Stef Devriese begon in 1998 als business development manager nadat hij al enkele jaren ervaring had opgedaan bij andere ondernemingen. Hij stapte op een bepaald moment evenwel over naar Document Dialog, een organisatie die opdrachtgevers ondersteunt bij de implementatie van oplossingen voor klantgerichte communicatie. Hij verloor in dit opzicht zijn liefde voor de klantencommunicatie niet en vond de terugkeer naar Inventive Designers dan ook zoveel als een weer thuis komen.

Inventive Designers wordt sinds 2012 geleid door Joke Dehond, de dochter van Guy Dehond en haar partner Klaas Bals. Het bedrijf tekende verleden jaar voor een omzet van zowat 5 miljoen euro. De onderneming stelt 35 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer