Nieuws Antwerpen Zelfstandigen vinden in VD Manager Solutions totale verzekeringsoplossing

Zelfstandigen vinden in VD Manager Solutions totale verzekeringsoplossing

Shot of a group of business colleagues meeting in the boardroom

Zelfstandigen vinden in VD Manager Solutions totale verzekeringsoplossing

Zelfstandigen zijn blootgesteld aan heel wat risico’s met een directe impact op zowel hun zaak als privéleven. Om hen te laten focussen op het ondernemerschap, biedt Van Dessel Insurance Brokers reeds jarenlang het succesvolle VD Manager Solutions aan. Eén pakket dat alle dekkingen omvat die voor een zelfstandige ondernemer onmisbaar zijn. Professioneel én persoonlijk. “Als onafhankelijke makelaar stellen we zo’n pakket op maat op, aangevuld met een professionele en jaarlijkse opvolging”, aldus Paul Vinck van Van Dessel.

Iedereen met het zelfstandigenstatuut vindt in VD Manager Solutions een totaaloplossing voor zijn of haar dekkingen. Een oplossing die zowel de zaak en professionele activiteiten beschermt, maar tegelijk ook het privéleven. Van pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden, hospitalisatie en vastgoedfinanciering binnen de persoonlijke sfeer tot aansprakelijkheid, rechtsbijstand, autoverzekering, brandverzekering en reisbijstand binnen het zakelijke luik.

“Op die manier hoeven zelfstandigen niet wakker te liggen van eventuele risico’s en kan de focus zorgeloos behouden blijven op datgene waar ze sterk in zijn: ondernemen. Bovendien vallen zelfstandigen niet onder alle verzekeringen van hun opdrachtgever, wat eveneens de meerwaarde en het belang van dit concept aantoont.”

Allesbehalve een typeverzekering

Van Dessel weet al langer dat zelfstandigen niet wakker liggen van een typeverzekering. Elke situatie van iedere zelfstandige is anders, en dat vraagt dan ook om verschillende accenten binnen een verzekeringspakket. Als onafhankelijk makelaar slaagt Van Dessel erin om met het totaalpakket flexibel en optimaal in te spelen op de persoonlijke situatie en wensen, rekening houdende met de beste prijs/kwaliteit-verhouding en fiscale optimalisaties.

“Accountants zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor opstartende zelfstandigen. Steeds meer schuiven die accountants ons naar voren als mogelijke verzekeringspartner. Dat is zeer erkentelijk. We doen een analyse van ieders huidige situatie en spelen daar aansluitend op in met ons concept.”

Alle actieve en passieve polissen worden geïnventariseerd in een overzichtelijk dashboard en er wordt een jaarlijkse opvolging aangeboden. “Is er ruimte om fiscaal verder te optimaliseren? Dat initiatief moet niet vanuit ondernemers komen, maar nemen wij op ons.”

Verzelfstandiging

Van Dessel merkt ook een verzelfstandiging binnen bedrijven waar personen (directie, management, sales, consultant, …) met een bepaalde functie als zelfstandigen in dienst zijn in plaats van als loontrekkende. “Op die manier kunnen ze hun voorwaarden zelf regelen. Ze zijn immers niet gebonden aan de car policy van het bedrijf en kunnen bijvoorbeeld een kleinere auto aanschaffen om dan maximaal het pensioen uit te bouwen. Ook hier vormt VD Manager Solutions een aantrekkelijke oplossing.”

Meer info of wenst u een analyse van uw situatie of dossier? Het team van Van Dessel Insurance Brokers staat voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.