Nieuws Antwerpen Zeven kanshebbers voor eerste HR Explore-award

Zeven kanshebbers voor eerste HR Explore-award

Dirk Verbeeck van Bonache.

Zeven kanshebbers voor eerste HR Explore-award

Vanuit de gedachte dat hr-innovaties vandaag het verschil maken in een historisch krappe arbeidsmarkt, reikt Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland dit jaar de allereerste HR Explore award uit aan het meest grensverleggende hr-initiatief. Zeven pionierbedrijven strijden nog om de trofee, die tijdens het HR Explore-congres op 16 november wordt uitgereikt.

Voor de eerste editie van de HR Explore-award kreeg Voka Antwerpen-Waasland 17 inzendingen binnen. Na een eerste selectieronde blijven er nog 7 kanshebbers over. Een expertenjury zal kiezen wie van hen het meest grensverleggende en praktisch uitvoerbare hr-initiatief heeft.

De ingezonden initiatieven variëren van projecten rond duaal leren, over digitale feedback-platformen tot het ‘nudgen’ van een sportievere levensstijl. “Elk van de zeven genomineerden zijn pioniers, die binnen een specifiek domein het pad effenen voor een vernieuwend hr-beleid”, klinkt het.

De zeven overgebleven bedrijven zijn Quality by Design, Bonache en Halito! uit Antwerpen, Liberoo uit Schoten, Bakker Belgium uit Boom, Aquafin uit Aartselaar en Bilfinger R.O.B. uit Zwijndrecht.

De winnaar wordt op 16 november bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.