Nieuws Antwerpen Ziekenhuizen en supermarkten kunnen planningstool Beeple gebruiken

Ziekenhuizen en supermarkten kunnen planningstool Beeple gebruiken

Ziekenhuizen en supermarkten kunnen planningstool Beeple gebruiken

ANTWERPEN – Beeple, de Antwerpse marktleider in personeelsplanningen, stelt haar planningstool gratis ter beschikking voor bedrijven en ondernemingen in de gezondheidszorg en food retail gedurende de ganse periode van de coronacrisis.

De gezondheidszorg en de supermarkten staan voor ongeziene uitdagingen. Er zijn lange werkdagen en veel extra helpende handen nodig om het hoofd te bieden aan de coronacrisis. Verplegers op pensioen worden opgeroepen, vakanties worden ingetrokken, vrijwilligers zijn meer dan welkom en extra studenten helpen om de rekken te vullen. Dit zorgt ook voor administratieve chaos bij de getroffen ondernemingen.

Beeple besliste meteen na de eerste federale maatregelen om een actieplan op te zetten om verschillende sectoren met een verhoogde werkdruk te helpen. Het Antwerpse bedrijf stelt haar software gratis ter beschikking voor bedrijven uit de gezondheidszorg en de voedingsector. Ze kunnen een beroep doen op Beeple om aan de slag te gaan met hun planningstool. Ook stelt het bedrijf gratis opleiding en ondersteuning ter beschikking om hen helpen op te starten met de software en hun vragen te beantwoorden.

Karel Rabaut, ceo Beeple.

Karel Rabaut, ceo Beeple: “Ons doel is vooral om ondernemingen in nood te helpen bij het opmaken van planningen en bij massacommunicatie, zoals briefings, up-to-date informatie sturen naar alle medewerkers en vrijwilligers zichzelf online laten registreren. Als we deze crisis achter de rug hebben, zijn er geen extra kosten of verplichting voor ondernemingen die hierop beroep hebben gedaan.”

Beeple, opgericht in 2016, is marktleider in planningssoftware voor bedrijven met tijdelijk personeel of vaste medewerkers met flexibele uurroosters. Het Antwerpse is actief in Europa en het Midden Oosten in verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, retail, sport, beveiliging, evenementen en festivals.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.