Nieuws Antwerpen Zilver voor Duo Verde uit Brasschaat

Zilver voor Duo Verde uit Brasschaat

Zilver voor Duo Verde uit Brasschaat

BRASSCHAAT- Dit weekend werden de laureaten gehuldigd van de wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer. Elk jaar zet de wedstrijd de beste tuincreaties in de kijker. Tuinaannemer Duo Verde uit Brasschaat verdiende zilver in de categorie Groen Kleurt.

De jurering van de tuinen is in handen van een professionele jury, maar ook het publiek krijgt inspraak. Via standaard.be kon genietend Vlaanderen op hun grote favoriet stemmen. De publieksprijs ging dit jaar naar aannemer Stijn Phlypo uit Roeselare.

Groen Kleurt

Kandidaten konden zich inschrijven in drie oppervlaktecategorieën: <150m², 150 – 750m² en >750m². Uit die categorieën worden nog eens laureaten gekozen in twee speciale categorieën: Jong Talent en Groen Kleurt. Deze laatste prijst finalisten voor hun kennis en passie voor de verzorging van groen. Dit kan zich vertalen in het behoud van groen, bijzondere combinaties, aandacht voor herfstverkleuring, et cetera. Dit jaar won Duo Verde uit Brasschaat zilver in deze categorie met een tuin in Kontich.

Duo Verde

“Voor ik dertig word, wil ik mijn eigen bedrijf runnen”, met die gedachte startte Jeroen Verheyen, samen met jeugdvriend Frederick Van Driessche, Duo Verde op. Als jong bedrijf zijn ze gespecialiseerd in tuin- en landschapsarchitectuur en leggen ze nadruk op kwaliteit en duurzaamheid, of het nu gaat om een kleine stadstuin of grootschalige projecten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.