Nieuws Antwerpen Zitplaatsen restaurant Poule & Poulette zijn al jarenlang corona-proof

Zitplaatsen restaurant Poule & Poulette zijn al jarenlang corona-proof

Zitplaatsen restaurant Poule & Poulette zijn al jarenlang corona-proof

ANTWERPEN – Kippenrestaurant Poule & Poulette heeft haar vestigingen in Antwerpen, Mechelen, Gent en Brussel volledig corona-proof gemaakt voor de heropening van 8 juni. Veel moesten ze niet aanpassen, want de zelfbedachte manier om zitplaatsen te creëren, voldoet al.

8 juni mogen restaurants en cafés hun deuren terug openen mits strenge opvolging van enkele voorwaarden. In een groep van maximaal 10 personen en de social distance van 1,5 meter tussen de tafels zijn hiervan de voornaamste. Voldoende afstand houden bij een restaurantbezoek is al jaren geen probleem bij Poule & Poulette. Dankzij hun zelfbedachte en gepatenteerde zitplaatsen, waarbij je boven elkaar kan eten in je eigen, afgesloten bubbel.

“Toen we in 2014 startten met het openen van restaurants voor Poule & Poulette, moesten we in ons eerste pand 40 zitplaatsen creëren op 39 vierkante meter. We hebben daarom zelf een zitsysteem uitgetekend, ons baserend op een tramstel, met een link naar het kippenhok door het gebruik van ruwe materialen en een buizenstructuur”, vertelt Frederik Goossens, ceo van Poule & Poulette.

Om het restaurantbezoek nog veiliger te maken, kan de klant een QR-code scannen met zijn eigen smartphone en zo zijn bestelling plaatsen. Zo kan de afstand tussen medewerkers en klanten beter gegarandeerd worden. De betaling achteraf kan ook contactloos, of voor wie toch liever met cash betaalt, via een betaalautomaat.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.