Nieuws Antwerpen Zomerbar: MIKA in Middelheimmuseum

Zomerbar: MIKA in Middelheimmuseum

Zomerbar: MIKA in Middelheimmuseum

Met iets meer zon en mooiere tijden in zicht zetten we deze week elke dag een zomerbar in de schijnwerpers bij Made in Antwerpen. Museumcafé MIKA resideert op het gelijkvloers van het volledig gerenoveerde Middelheimkasteel, het kloppend hart van het Middelheimmuseum.

 

Het Middelheimmuseum is niet alleen één van ’s werelds meest gerenommeerde openluchtmusea, het museum is ook één van de mooiste openbare parken aan de groene zuidrand van Antwerpen.

MIKA, het museumcafé van het park, is gevestigd in een eeuwenoud kasteeltje, te midden van het museumpark. In de zomer is het terras van het MIKA Museumcafé de favoriete plek voor de bezoekers van het museum en iedereen die in het park komt wandelen. Bezoekers en wandelaar kunnen er terecht voor een hartige hap, een drankje of een borrel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.