Nieuws Antwerpen Zorgbedrijf Antwerpen voorziet 4.000 zorgverleners van smartphone

Zorgbedrijf Antwerpen voorziet 4.000 zorgverleners van smartphone

Zorgbedrijf Antwerpen voorziet 4.000 zorgverleners van smartphone

ANTWERPEN – 4.000 mobiele zorgverleners worden door Zorgbedrijf Antwerpen van een nieuwe smartphone voorzien. De Limburgse Essec Groep, met hoofdkantoor in Beringen, haalde het order van meer dan een miljoen euro binnen.

Essec is bij het grote publiek vooral gekend als B2C-leverancier van telecom-toestellen. Het bedrijf levert ook IT- en telecomoplossingen aan zorginstellingen, KMO’s en grote organisaties, zoals de NMBS, Infrabel, Digipolis, Stad Antwerpen en verscheidene brandweer- en politiediensten.

Eén van die grote klanten, met name Zorgbedrijf Antwerpen, heeft zopas een order bevestigd voor 4.000 nieuwe smartphones. Die moeten de bereikbaarheid van het mobiele verzorgend personeel garanderen.

“Essec is bij ons al langer leverancier van zorgoproepsystemen voor onze zorginstellingen”, zegt Dimitri De Rooze van Zorgbedrijf Antwerpen. “Doordat zij een breed aanbod hebben, inclusief een eigen hersteldienst, hebben we deze bestelling bij hen geplaatst, want het gaat bij ons om zo’n groot park aan mobiele toestellen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.