Nieuws Antwerpen Zorgpersoneel kan gratis naar vaccinatiecentra met elektrische deelwagens

Zorgpersoneel kan gratis naar vaccinatiecentra met elektrische deelwagens

Zorgpersoneel kan gratis naar vaccinatiecentra met elektrische deelwagens

In februari zal zorgpersoneel met de deelwagens van GreenMobility naar de vaccinatiecentra kunnen rijden. GreenMobility, het Antwerps bedrijf dat bekend staat om zijn elektrische deelwagens, stelt gratis rijtijd ter beschikking voor hulpverleners in Antwerpen en Gent.

Elke hulpverlener die zijn of haar vaccin in Park Spoor Oost in Antwerpen of in Flanders Expo in Gent moet gaan halen, krijgt 20 gratis rijminuten aangeboden. De twee vaccinatiecentra liggen in de satellietsteden van GreenMobility, waar de deelauto’s al beschikbaar zijn.

“Het leek ons niet meer dan logisch dat we dus iets zouden doen voor het zorgpersoneel”, stelt Steve Van Avermaet van GreenMobility België. “Zorgverleners hoeven zich enkel te registreren en een mailtje te bezorgen met hun bedrijfsmail of een ander bewijs dat ze wel degelijk in de zorg werken.”

In eerste instantie denkt GreenMobility aan huisartsen en zelfstandige hulpverleners. Ook zorgpersoneel dat wordt gevaccineerd in het eigen ziekenhuis wordt niet vergeten. “Zij kunnen de rit met GreenMobility voor eender welke verplaatsing benutten, bijvoorbeeld voor hun werk”, besluit Van Avermaet.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.