Nieuws Antwerpen Zuidnatie en Quality by Design voor het eerst bij Best Managed Companies

Zuidnatie en Quality by Design voor het eerst bij Best Managed Companies

Zuidnatie en Quality by Design voor het eerst bij Best Managed Companies

ANTWERPEN/WILRIJK/AARTSELAAR/KALMTHOUT/TURNHOUT – Zuidnatie uit Antwerpen en Quality by Design uit Wilrijk mogen zich voor de eerste keer bij de 20 laureaten van het Best Managed Companies programma van Deloitte rekenen. Soudal Group (Turnhout), Vanbreda Risk & Benefits (Antwerpen), Protime (Aartselaar) en E.D.&A (Kalmthout), die de titel al eerder in 2018 en/of 2019 droegen, zijn de vier andere bedrijven uit provincie Antwerpen die zich ook dit jaar Best Managed Company mogen noemen.

Sinds 2018 gaan Deloitte Private en Econopolis, sinds 2019 bijgestaan door KU Leuven, met het programma Belgium Best Managed Companies op zoek naar verborgen parels in de Belgische ondernemerswereld. Voor deze derde editie kregen 20 Belgische ondernemingen door een onafhankelijke jury erkenning voor hun heldere strategie, uitvoerige expertise, engagement en financiële prestaties.

“Een veerkrachtig bedrijf is in staat om duurzaamheid te bekomen, economische tegenspoed te overwinnen en standvastig te handelen in het licht van toenemende onzekerheid, zoals de huidige COVID-19-crisis. Best Managed Companies geven niet alleen blijk van buitengewone competenties inzake innovatie, leiderschap, organisatie en risicobeheer, maar werken ook uiterst wendbaar”, zegt Nikolaas Tahon, Best Managed Companies Programme Leader.

Bedrijven die wensen deel te nemen aan het programma, moeten aan een aantal voorwaarden voldoen: een omzet van meer dan 10 miljoen euro, hoofdkantoor in België, minstens 5 jaar bestaan, meer dan 25 voltijdse werknemers en een meerderheidsbelang (> 60%) in handen van een Belgische ingezetene, natuurlijke persoon of rechtspersoon.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.