Nieuws Antwerpen Zus van Pommelien Thijs opent pop-up met Léffi d’Anvers: “Boenk in het centrum van Antwerpen”

Zus van Pommelien Thijs opent pop-up met Léffi d’Anvers: “Boenk in het centrum van Antwerpen”

De vijf pittige onderneemsters van Leffi d’Anvers. Foto if

Zus van Pommelien Thijs opent pop-up met Léffi d’Anvers: “Boenk in het centrum van Antwerpen”

ANTWERPEN – ‘T Stad mag zich deze zomer verwachten aan een stevige portie girlpower. De vijf jonge onderneemsters van Léffi d’Anvers, onder wie de zus van Pommelien Thijs, lanceren een frisse pop-up in hartje Antwerpen. Van juwelen of mode tot kamerplanten: aan creativiteit geen gebrek bij de vijf pittige onderneemsters.

Allemaal begonnen ze recent online een eigen bedrijfje en het duurde niet lang voor ze elkaar daar vonden. “Start-ups en sociale media gaan tegenwoordig hand in hand en dit is de plaats we elkaar ontmoet hebben. Online volgden we elkaars verhaal en we probeerden elkaar te steunen”, zegt het vijftal.

Tijdens hun babbels kwamen ook de moeilijkheden ter sprake waar elke startende ondernemer mee te maken krijgt. Een van de problemen: een zo groot mogelijk publiek bereiken. Met hun kleine budget in het achterhoofd besloten ze hun krachten te bundelen. Het gevolg is dat ze plots prominent aanwezig zullen zijn in het Antwerpse stadshart.

Grand Bazar

“Uit de bundeling van onze krachten werd Lèffi d’Anvers geboren, kort voor Les Filles d‘Anvers. Onder deze paraplu starten Ikiru, Passero Jewels, EW bracelets en Dau deze zomer een pop-up. Boenk in het centrum van Antwerpen, in een pop-upwinkel in het Grand Bazar shopping center op de Groenplaats”, kondigen de enthousiaste onderneemsters aan.

Bij het vijftal zijn er opvallende namen. Kaat Thijs, de zus van zangeres en actrice Pommelien, etaleert haar passie voor kamerplanten, en TikTok-fenomeen Margot Verhille pakt uit met haar juwelen.

De winkel in Grand Bazar is open vanaf 5 juli. De trendy meiden tonen dat ze van aanpakken weten. Ze pakken uit met een grote opening, waar heel wat bekende namen en influencers verwacht worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.